A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

БАТЬКІВСЬКИЙ ЛЕКТОРІЙ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Дата: 24.03.2021 13:31
Кількість переглядів: 394

Згідно з планом роботи на 24 березня 2021 року було заплановане засідання лекторію, проте через карантинні обмеження змінено форму проведення на  індивідуальні консультації батьків майбутніх першокласників з дотриманням  протиепідемічних заходів.

Відповідно до статей 19, 20 ЗУ «Про освіту» «Органи державної влади, органи місцевого самоврядування та заклади освіти створюють умови для здобуття освіти особами з особливими освітніми потребами шляхом забезпечення розумного пристосування та універсального дизайну. Навчання та виховання осіб з особливими освітніми потребами, зокрема тими, що спричинені порушенням розвитку та інвалідністю, у закладах дошкільної, позашкільної та середньої освіти здійснюються за рахунок коштів освітніх субвенцій, державного та місцевих бюджетів, інших джерел, не заборонених законодавством, у тому числі з урахуванням потреб дитини, визначених в індивідуальній програмі розвитку. Заклади освіти за потреби утворюють інклюзивні та/або спеціальні групи і класи для навчання осіб з особливими освітніми потребами. У разі звернення особи з особливими освітніми потребами або її батьків така група або клас утворюється в обов’язковому порядку. Особи з порушеннями фізичного, психічного, інтелектуального розвитку і сенсорними порушеннями забезпечуються у закладах освіти допоміжними засобами для навчання».

 Також  надані роз’яснення батькам щодо їх прав та обов’язків. Директор та фахівці установи відповіли на  усі запитання батьків, надали практичні поради та рекомендації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь