ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

БАТЬКІВСЬКИЙ ЛЕКТОРІЙ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Дата: 24.03.2021 13:31
Кількість переглядів: 410

Згідно з планом роботи на 24 березня 2021 року було заплановане засідання лекторію, проте через карантинні обмеження змінено форму проведення на  індивідуальні консультації батьків майбутніх першокласників з дотриманням  протиепідемічних заходів.

Відповідно до статей 19, 20 ЗУ «Про освіту» «Органи державної влади, органи місцевого самоврядування та заклади освіти створюють умови для здобуття освіти особами з особливими освітніми потребами шляхом забезпечення розумного пристосування та універсального дизайну. Навчання та виховання осіб з особливими освітніми потребами, зокрема тими, що спричинені порушенням розвитку та інвалідністю, у закладах дошкільної, позашкільної та середньої освіти здійснюються за рахунок коштів освітніх субвенцій, державного та місцевих бюджетів, інших джерел, не заборонених законодавством, у тому числі з урахуванням потреб дитини, визначених в індивідуальній програмі розвитку. Заклади освіти за потреби утворюють інклюзивні та/або спеціальні групи і класи для навчання осіб з особливими освітніми потребами. У разі звернення особи з особливими освітніми потребами або її батьків така група або клас утворюється в обов’язковому порядку. Особи з порушеннями фізичного, психічного, інтелектуального розвитку і сенсорними порушеннями забезпечуються у закладах освіти допоміжними засобами для навчання».

 Також  надані роз’яснення батькам щодо їх прав та обов’язків. Директор та фахівці установи відповіли на  усі запитання батьків, надали практичні поради та рекомендації.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь