A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОЕТИЧНИЙ ВЕРНІСАЖ «МЕЛОДІЇ ВІРШІВ ЧУДОВИХ» ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПОЕЗІЇ

Дата: 19.03.2021 10:04
Кількість переглядів: 407

Весняного тепла, позитивного настрою у стіни бібліотеки принесли із собою шанувальники поетичного слова, які зібралися в бібліотеці   на поетичний вернісаж «Мелодії віршів чудових», присвячений Всесвітньому дню поезії.

Протягом  всієї зустрічі лунали вірші про кохання,   сенс людського буття,   чарівну природу нашої рідної України. З глибоким ліризмом,  піднесено  і патріотично читали свою поезію Анатолій Луговський, Раїса Радіна, Галина Нерощина. Вони згадали прекрасні миті свого буття, які надихнули їх на творчість, поділилися з присутніми тим, як в їхніх душах народжуються і з’являються вірші, і чим насправді є для них поезія. Анатолій Васильович представив присутнім свою останню збірку «Откровение», 100 примірників якої нещодавно подарував бібліотеці.  Підкорило присутніх виконання Галиною Нерощиною пісні «Біла акація» на свої власні вірші.

Віддали данину пам’яті учасники заходу  і поетам, які відійшли у вічність: Олександру Педяшу, Григорію Ланіну, який писав музику як на вірші місцевих    авторів так і на власні,  і молодому поету-початківцю, життя якого трагічно обірвалося — Денису Лєпьошкіну. Їх поезія і пісні  продовжують жити в серцях рідних та земляків.

 В програмі  заходу був   «вільний мікрофон» і в залі знайшлися бажаючі продекламувати  свою улюблену поезію.

Викладка книг  «Поезія рідного краю», яка супроводжувала захід, зацікавила  присутніх.   Збірку «Сеймські світанки» представила одна із укладачок та співавторів  — Любов Булава. 

Захід пройшов цікаво і змістовно, а головне, що всім сподобалось, адже світ поезії прекрасний і незвіданий,  і кожен, хто потрапляє в нього,  отримує безодню естетичної насолоди і влаштовує свято своїй душі.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь