A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СКОРИСТАЙТЕСЬ МОЖЛИВІСТЮ ВІДСТРОЧЕННЯ ПОДАТКОВОГО БОРГУ

Дата: 19.03.2021 09:26
Кількість переглядів: 235

Станом на 1 січня поточного року на Сумщині обліковувалося 1064 боржника фізичних осіб із сумою податкового боргу до 6 800 гривень, які можуть скористатися відстроченням до кінця 2021 року, з них 714 ФОП та 350 громадян. Про це повідомила начальник Головного управління ДПС у Сумській області Наталія Кіяшко під час спілкування з провідними засобами масової інформації Сумщини.

        За її словами, відповідно до Закону України від 04 грудня 2020 року № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2» відстрочення податкового боргу надається платникам податків - фізичним особам, у тому числі самозайнятим особам, які станом на 1 грудня 2020 року мали сукупний розмір податкового боргу (у тому числі штрафні санкції, пеня та проценти за користування розстроченням/відстроченням) у сумі, що не перевищує 6 800 гривень та який залишився несплаченим на дату подання заяви про відстрочення.

         Для того, щоб скористатися наданою можливістю, платнику податків необхідно звернутися з відповідною заявою довільної форми до контролюючого органу, де обліковується такий податковий борг.

         Наталія Кіяшко підкреслила, що у разі погашення платником податків повної суми відстроченого податкового боргу не пізніше визначеного строку (29 грудня 2021 року) штрафні санкції і пеня на такі сплачені відстрочені суми не застосовуються.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь