ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІДБУЛОСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ШОСТОЇ СЕСІЇ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 26.03.2021 17:41
Кількість переглядів: 992

Депутати розглянули 70 питань порядку денного, які попередньо були обговорені на засіданнях виконавчого комітету та постійних комісій міської ради.

Депутатами прийняті рішення про затвердження графіку особистого прийому громадян, розробку Стратегічного плану розвитку Путивльської міської ради, бюджетні питання, виділення коштів на виплату матеріальної допомоги мешканцям громади. Затверджені положення про структурні підрозділи виконавчого комітету, статути медичних закладів міста, виконання їх фінансових планів.

Обговорено та прийнято низку питань, що стосувалися землеустрою, надання дозволу на виготовлення технічної документації, оренди  та передачі майна.

Депутатами ухвалено рішення про звернення до депутата Верховної Ради України Андрія Деркача з приводу внесення змін до Податкового та Бюджетного кодексів України. Також прийнято рішення про звернення до голови Сумської  обласної державної адміністрації та голови Сумської обласної ради, у якому йдеться про надання допомоги в реконструкції 15 Державної пожежно-рятувальної частини у м.Путивль. 

Окремі слова подяки від міського голови Костянтина Гаврильчука прозвучали на адресу ССК «Ярославна», який підвищив орендну плату до 12% за  використання земель, що раніше знаходились у державній власності і  є вагомою складовою наповнення бюджету Путивльської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь