A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЯКУЄМО ЗА ПОДАРУНОК

Дата: 18.03.2021 08:38
Кількість переглядів: 270

Багатий на історію наш древній тисячолітній Путивль. Краса його втілена в безсмертних творах літератури і мистецтва. Скільки сказано-переказано про дружину князя Ігоря Святославовича – Ярославну. Тут проростала перлина старинної української літератури - «Слово о полку Ігоревім». Згадує про Путивль і О. С. Пушкін у трагедії «Борис Годунов». Місто закарбовано на прекрасних полотнах Миколи Реріха і Петра Левченка. З-під Путивля спалахнула пожежа селянської війни під проводом Івана Болотникова, саме тут народилося легендарне партизанське зєднання на чолі з С. А. Ковпаком і С. В. Руднєвим.  

Щедрий наш край і  на  талановитих людей. Анатолій Васильович Луговський -  відомий  поет України, журналіст, краєзнавець, художник, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України, заслужений  журналіст України. За книги історико-краєзнавчої тематики, які стосуються культових споруд і релігійних  закладів, нагороджений УПЦ Орденом Петра Могили. Анатолій Васильович не просто поет, а невтомний співець рідного краю, мальовничого міста, його багатющої історії. І пишається тим, що ось уже понад чотири десятиліття мешкає на благодатній і легендарній землі. Мелодійно, душевно, благословенням лягають на душу його вірші, одухотворяють, вкладаючи нові думки, вливаючи нові яскраві фарби в повсякденність.

Наша публічна бібліотека має 13поетичних збірок автора і 6 історико-краєзнавчих видань. А  зараз ми отримали в подарунок  від автора   100 ПРИМІРНИКІВ КНИГИ «ОТКРОВЕНИЕ». ДЯКУЄМО!!! ДЯКУЄМО!!! ДЯКУЄМО!!! Ця книга – своєрідний творчий підсумок поета, до якої ввійшли як нові вірші, а також твори з попередніх  поетичних збірок «Калинові сни», «Монолог душі», «Сповідь», «Часоплив», «Серпнева мить» тощо.   Збірка  розрахована на широке коло любителів поетичного слова.  Приходьте! Читайте і насолоджуйтеся  красою поетичного слова!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь