A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПАТРІОТИЧНА ЗУСТРІЧ ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 12.03.2021 13:32
Кількість переглядів: 318

14 березня в Україні відзначають День Українського добровольця.

Рішення про його відзначення було прийнято 17 січня 2017 року Постановою № 1822 Верховної Ради України «Про встановлення Дня українського добровольця».    14 березня обрано не випадково. Саме цього дня 2014 року з Майдану на тренувальну базу в Нових Петрівцях відправилися перші добровольці, де почали підготовку до участі в боротьбі за територіальну цілісність України.

З метою глибокої подяки, шанування усіх тих, хто добровільно пішов захищати територіальну цілісність нашої держави, тих, хто морально та матеріально допомагає нашим бійцям,   сьогодні   в бібліотеці відбулась патріотична зустріч  «День українського добровольця»  учнів 10-11 кл. ЗОШ №1, ЗОШ №2 та НВО з воїнами добровольцями АТО та  ООС  Путивльщини.    

Захід  проведено  за участю представників Путивльського районного центру комплектування та соціальної підтримки:   військового комісара  Яцини Ю.І. та оператора військового обліку і бронювання Бакаєва І.М. Вони привітали присутніх зі святом, поділилися історіями із свого військового життя та закликали молодь бути мужніми та гідними чоловіками «з Великої літери». На заході також були присутні старшина Капленко С.М., старші солдати Мамонов О.М. та Новіков Є.В., старший сержант Юрченко О.В.

Хвилиною мовчання  вшанували загиблих українських вояків, які поклали свої життя  за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Зустріч завершилась бібліографічним оглядом тематичної викладки-інсталяції   «Патріотизм не має віку», де   представлені нова література     про воєнні дії на Сході, про створення добровольчих батальйонів,  їх бойовий шлях і сучасний стан. Особливу увагу звернули на книги про героїв-добровольців Сумської області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь