A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РОБОЧА ПОЇЗДКА

Дата: 11.03.2021 11:29
Кількість переглядів: 344

10 березня 2021 року за запрошенням фахівці Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр»  Путивльської міської ради відвідали Зінівський навчально-виховного комплекс. Директор Центру Тамара КИЗЕНКО провела групові та індивідуальні консультації педагогів щодо особливостей організації інклюзивного навчання, моніторингу індивідуальної програми розвитку дитини з особливими  освітніми потребами, надала практичні поради з проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми, відповідно до потреб дітей.

 Практичні психологи Юлія ІВАНОВА та Олена МОВЛЯНОВА провели з учнями  5-9 класів заняття з елементами тренінгу щодо залежності від соціальних мереж, на якому було розглянуто позитивний та негативний  вплив  на розвиток дітей, зокрема на емоційно-вольову сферу. Надана пам’ятка щодо безпечної поведінки в соціальних мережах  та проведено тест «Чи залежні ви від гаджетів». Педагогам надані практичні поради щодо шляхів вирішення конфліктних ситуацій між учителем-учителем, учителем-учнем, учителем-батьками.  Також практичні психологи надали індивідуальні консультації педагогам, провели спостереження за динамікою розвитку дітей, які отримують корекційно-розвиткові послуги.

Вчитель – логопед  Ольга СМІЛИК ознайомилася з рівнем мовленнєвого розвитку дітей старшого та молодшого дошкільного віку з метою раннього виявлення мовленнєвих порушень та своєчасного надання корекційно-розвиткових послуг, надала консультації педагогам та батькам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь