A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЕПУТАТСЬКИЙ ДЕНЬ У ПУТИВЛЬСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ

Дата: 24.03.2021 09:24
Кількість переглядів: 726

У ході підготовки до наступної сесії  відбулися засідання постійних комісій. Депутати розглянули нагальні та важливі питання життєдіяльності громади.

Під час проведення постійних комісій були затверджені положення структурних підрозділів виконавчого комітету та КНП "ЦПМСД" Путивльської міської ради, зміни до переліку надання адміністративних послуг, погоджено клопотання про виключення з облікових даних с.Вегерівка, с.Іванівське та с.Плотникове, звернення до голови Сумської  обласної державної адміністрації та голови Сумської обласної ради, надано дозволи мешканцям на складання технічної документації із землеустрою та проектів землеустрою, затверджено технічні документації та інші.

У ході проведення засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю міста взяли участь голова Путивльської міської ради Костянтин ГАВРИЛЬЧУК та заступник голови Володимир ВОРОНОВ. Затверджено бюджетні питання, виконання економічного і соціального розвитку міста за 2020 рік, виділення коштів з міського бюджету на виплату матеріальної допомоги мешканцям Путивльської громади, виконання фінансових планів КНП «Путивльська міська лікарня» та КНП «ЦПМСД», договори та передачу майна.

За ініціативи секретаря Путивльської міської ради Олександра ЛИТВИНОВА депутати обговорили та  затвердили питання про графік особистого прийому громадян депутатами Путивльської міської  ради восьмого скликання, розробку Стратегічного плану розвитку Путивльської міської ради на період 2022-2027 роки, звернення до депутата Верховної Ради України Деркача А.Л. стосовно внесення змін до Податкового та Бюджетного кодексів України.

Членами постійних комісій зроблені відповідні висновки і надані рекомендації. У цілому депутати працювали виважено та конструктивно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь