A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШЛЯХИ СПІВПРАЦІ

Дата: 04.03.2021 10:00
Кількість переглядів: 365

2 березня 2021 року на базі Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради відбулося   засідання творчої групи учителів-логопедів закладів дошкільної, загальної середньої освіти та ІРЦ.

Відкрила засідання директор Центру Тамара КИЗЕНКО, яка  презентувала  особливості організації роботи шкільної команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими потребами та ролі вчителів - логопедів у її розробці та моніторингу виконання, акцентувавши увагу на тому, що індивідуальна програма розвитку – це основний документ з освітньої траєкторії розвитку дитини з особливими освітніми потребами.

На основних вимогах при складанні психолого-педагогічної характеристики дитини з особливими освітніми потребами,  зупинилась учитель-логопед ІРЦ Ольга СМІЛИК.

Також на засіданні активно обговорювався проєкт наказу Міністерства освіти і науки України  «Про затвердження Порядку надання логопедичних послуг в системі освіти», який прийде на зміну «Положенню про логопедичні пункти  системи освіти», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 13 березня1993 року №135.

Учасники заходу обговорили теоретичні та практичні аспекти роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, співпраці КУ «Путивльський ІРЦ» Путивльської міської ради та логопедів закладів дошкільної, загальної середньої освіти з питань раннього виявлення та надання корекційно-розвиткових послуг дітям з порушеннями мовлення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь