A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НЕ ВТРАЧАЙТЕ МОЖЛИВІСТЬ ВРЕГУЛЮВАННЯ ПОДАТКОВОГО БОРГУ

Дата: 26.02.2021 08:48
Кількість переглядів: 255

Платники податків активно користуються можливістю врегулювання податкового боргу, передбачену нормами Закону № 1072.  Так, станом на 1 лютого цього року до територіальних органів ДПС вже направлено 65 заяв про відстрочення податкового боргу на загальну суму 307,9 тис. гривень.

Скористатися таким правом можуть платники податків – фізичні особи (у тому числі самозайняті), у яких сукупний розмір податкового боргу за усіма податками і зборами не перевищує 6800 грн (включно) станом на 1 грудня 2020 року. При цьому такий борг має бути несплаченим/непогашеним на дату надання відстрочення.

Заяви можуть подаватися платниками з дати набрання чинності Законом № 1072 (10 грудня 2020 року). Відстрочення здійснюватиметься до 29 грудня 2021 року.

Нагадаємо, що Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072?IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID­19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» передбачено можливості врегулювання податкового боргу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь