A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

26 ЛЮТОГО – ДЕНЬ СПРОТИВУ ОКУПАЦІЇ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ ТА МІСТА СЕВАСТОПОЛЯ

Дата: 26.02.2021 08:30
Кількість переглядів: 1463

Указом Президента України від 26.02.2020р. 26 лютого в Україні встановлено Днем спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.  

З нагоди відзначення 7-річниці від проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей бібліотека організувала історичну хроніку  «26 лютого – День  спротиву окупації» з відеодоказами окупації Автономії та переглядом першого кримськотатарського повноформатного художнього фільму «Хайтарма».   До цієї дати розгорнуто  тематичний перегляд літератури, де представлені видання  про історію, традиції та звичаї корінного населення Криму, депортацію кримських татар, видання про події 2014 року, а також  художні видання українських письменників про Крим.

         Відвідувачі бібліотеки мають можливість ще раз переконались, що кожен регіон України неповторний. І ми - єдина країна! Незважаючи на всі негаразди ми  прагнемо одного – миру, спокою, чистого неба над головою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь