ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НЕВІД’ЄМНА ЧАСТИНА ДОБРОБУТУ ЛЮДЕЙ

Дата: 19.03.2021 14:27
Кількість переглядів: 689

Цієї неділі відзначають професійне свято працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування. Робота представників галузі - найважливіша складова господарського комплексу громади.

Заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНІН та секретар Путивльської міської ради Олександр ЛИТВИНОВ привітали з прийдешнім святом тих людей, які забезпечують комфортні умови проживання.

Від Путивльського міського голови Костянтина ГАВРИЛЬЧУКА посадовці передали вітання та вручили грамоти за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Толченнікову Андрію Аркадійовичу, водію автотранспортних засобів Путивльської ЖЕК, Юрченку Олегу Вікторовичу, електрогазозварнику Путивльської ЖЕК та колективу комунального підприємства Путивльської міської ради «Путивльміськводоканал».

Керівники закладів Василь РЕЗНІК та Іван ЛІСНЕНКО висловили слова вдячності працівникам за непросту працю, зазначили проблемні питання діяльності, поділилися напрацюваннями та здобутками.

Путивльський міський голова вручив грамоту з нагоди свята від голови Конотопської районної  ради приватному підприємцю Валентині Олексіївні Булавіній за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь