A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НА СУМЩИНІ ПОДАТКІВЦІ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОВОДИТИ РОБОЧІ ЗУСТРІЧІ З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Дата: 22.02.2021 14:07
Кількість переглядів: 281

Днями керівництво Головного управління ДПС у Сумській області  на чолі з начальником Наталією КІЯШКО провели робочу зустріч з керівництвом Миколаївської сільської об'єднаної територіальної громади, а саме з головою ОТГ Сергієм САМОТОЄМ  і  начальником управління фінансів та економіки Вікториною ПАШКУРОВОЮ.

– Зараз громади на місцях мають значні резерви для наповнення місцевих бюджетів. Ми готові допомагати і спільно працювати в напряму підтримки з розширення бази оподаткування, – зазначає Наталія КІЯШКО начальник Головного управління ДПС у Сумській області.

На порядок денний зустрічі були винесені нагальні питання, серед яких: порядок надання органам місцевого самоврядування звітності у розрізі джерел доходів про суми нарахованих та сплачених податків /зборів, суми податкового боргу; особливості здійснення діяльності у сфері роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберігання пального; декларування громадянами доходів  за 2020 рік; прийняття обґрунтованих рішень з місцевих податків і зборів та своєчасного їх надання контролюючому органу; новації у застосуванні РРО/ПРРО; погашення податкового боргу та заборгованості з єдиного внеску.

– Стабільне наповнення місцевих бюджетів залежить від ефективної співпраці між податківцями та керівництвом територіальних громад, якісно проведеній інвентаризації об’єктів оподаткування, дієвому контролю та підвищенні податкової культури громадян, – наголосила,  підсумовуючи розмову  Наталія КІЯШКО – начальник Головного управління ДПС у Сумській області.

ДОВІДКОВО: Станом на 01січня 2021 року податковий борг на Сумщині до місцевих бюджетів всіх рівнів складає 415,8 млн грн, з них на території Миколаївської ОТГ – 98,3 тис. гривень, у тому числі юридичні особи -   27,9 тис. гривень.

 

Пресслужба ГУ ДПС у Сумській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь