ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО КОНСТРУКТИВНО

Дата: 10.03.2021 16:41
Кількість переглядів: 1140

Відбулося засідання виконавчого комітету Путивльської міської ради, на якому розглянуто 13 питань порядку денного.

Усі члени виконкому злагоджено працювали. Заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНІН доповідав про результати роботи адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради за 2020 рік та підготовку зон відпочинку біля води на території м.Путивль до літнього сезону 2021 року та заходи щодо попередження нещасних випадків на водних об’єктах. Звучали питання щодо призначення відповідальної особи на складання адміністративних протоколів.

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК при обговоренні відведення місць відпочинку біля водних об’єктів чітко означив кроки визначення цих місць згідно з чинним законодавством. «Обов’язково повинен бути створений рятувальний піст. Це повинні працювати спеціально підготовлені працівники. На жаль, у держави немає на сьогоднішній день такої можливості», - пояснив Костянтин Миколайович.

Людмила СКОРОБОГАТА, начальник відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради, вела мову про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Путивльській міській раді, затвердження фактичної мережі закладів освіти Путивльської міської ради. Людмила Василівна доповіла про стан реалізації Концепції «Нова українська школа» у закладах загальної середньої освіти Путивльської міської ради у 2020 році. Відповідаючи на питання щодо розподілення дітей дошкільного віку за навчальними закладами міста, Людмила Василівна надала чіткі пояснення закріплення дітей територіально. Прозвучала рекомендація переглянути дійсну відвідуваність груп подовженого дня та дошкільних закладів у сільській місцевості.

Про результати фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств міської ради: «Путивльміськводоканал» та Путивльська ЖЕК - за 2020 рік доповіли керівники Іван ЛІСНЕНКО  та Василь РЄЗНІК. Путивльський міський голова цікавився, як просувається робота щодо залучення користувачів послугами житлово-експлуатаційної контори. Костянтин Миколайович запропонував створити адміністративну комісію стосовно дотримання законодавства з вивезення побутових відходів. Прозвучала пропозиція встановити контейнери в селах старостинських округів.

Начальник фінансового управління Путивльської міської ради Сергій САХАРОВ запропонував проєкт рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради «Про бюджет Путивльської міської територіальної громади на 2021 рік». Світлана КІДІМЕНКО, начальник загального відділу виконавчого комітету Путивльської міської ради запропонувала взяти особу на квартирний облік, затвердити новий склад громадської комісії з житлових питань та Положення про зазначену комісію. Утворити опікунську раду запропонувала начальник відділу з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я виконавчого комітету Путивльської міської ради Віта ВАЛЬКОВА.

За трьома додатковими питаннями інформацію надали: Людмила КЛИВЕНКОВА, начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури, про внесення змін до програми охорони навколишнього природного середовища на 2021 рік, та Сергій ШЕМШУК, провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та мобілізаційної підготовки, про затвердження зразка та опису печатки відділу і про зміну адреси об’єктів нерухомого майна.

На завершення Костянтин Миколайович подякував членам виконавчого комітету за плідну працю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь