ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СВОЄЧАСНЕ НАДАННЯ ЯКІСНИХ ПОСЛУГ НАСЕЛЕННЮ

Дата: 24.02.2021 16:25
Кількість переглядів: 1473

На території колишнього Путивльського району працюють дві територіальні громади: Путивльська міська та Новослобідська сільська. Функціонують  заклади, які обслуговують населення обох громад. Путивльська міська рада зверталася раніше і зараз звертається до керівництва Новослобідської сільської ради щодо спільного фінансування таких закладів, адже всі мешканці повинні отримувати своєчасні та якісні послуги.

18 січня поточного року Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК та Новослобідський сільський голова Ольга ГАРКАВЕНКО підписали угоду про співпрацю з питань забезпечення права дітей з особливими потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та повної загальної середньої освіти, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг та забезпечення їх кваліфікованого супроводу.

На території Путивльської міської територіальної громади функціонує КНП «Путивльська міська лікарня» Путивльської міської ради, яке надає вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу також і мешканцям Новослобідської територіальної громади.

За інформацією підприємства протягом 2020 року в стаціонарних відділеннях пройшли лікування 199 мешканців Новослобідської територіальної громади і 5478 осіб отримали амбулаторно-поліклінічну допомогу.

Відповідно до інформації військового комісара Путивльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2021 рік по Новослобідській територіальній громаді підлягає весняному призову 60 осіб та 15 юнаків повинні пройти приписку до призовної дільниці.

КНП «Путивльська міська лікарня» Путивльської міської ради, відповідно до Господарського кодексу України, самостійно здійснює господарську діяльність та має право отримувати відшкодування витрат на комунальні послуги, які спожиті лікарнею при наданні медичної допомоги, та відшкодування витрат на надання медичної послуги, яка не фінансується за програмою медичних гарантій.

З метою уникнення непорозумінь та організації належної роботи щодо надання мешканцям Новослобідської територіальної громади якісної, доступної та своєчасної медичної допомоги, Путивльська міська рада звертається з питання надання коштів на відшкодування комунальних послуг у сумі 438308,5 грн. та для роботи військової комісії в сумі 47091,90 грн.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь