A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РАДИЛИСЯ ОСВІТЯНИ

Дата: 12.02.2021 16:56
Кількість переглядів: 297

У нараді взяли участь в.о. начальника Путивльського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області  Під головуванням начальника відділу освіти Путивльської міської ради ЛЮДМИЛИ СКОРОГОБОГАТОЇ  відбулася нарада керівників закладів освіти.

Надія ЛЮШИНА та фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Путивльського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Тетяна ТОЛКАЧОВА,  у виступах яких значна увага була приділена питанню впровадженню системи НАССР.

На нараді також були розглянуті питання, зокрема у виступі заступника начальника відділу освіти Миколи ЛУК’ЯНЕНКА наголошено на питаннях організації виконання рішення Путивльської міської ради від 14.01.2021 №164-МР «Про затвердження комплексної програми «Освіта Путивльщини на 2021 рік», організації підвезення учнів до закладів загальної середньої освіти і у зворотному напряму у 2020-2021 навчальному році  та про впровадження електронних щоденників та журналів у закладах загальної середньої освіти Путивльської міської ради. Начальник господарської групи відділу освіти Петро П’ЯТКІН зосередив увагу на дотриманні пожежної безпеки в закладах освіти Путивльської міської ради. Також було порушено питання реєстрації випускників на ЗНО.

Учасники наради в ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь