A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОПЕРЕДНІЙ РОЗГЛЯД ПИТАНЬ

Дата: 19.02.2021 14:34
Кількість переглядів: 1216

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Путивльської міської ради. До розгляду було запропоновано 24 питання, 1 додано в ході засідання. Багато питань винесені бюджетного характеру.

Затверджено план роботи виконавчого комітету Путивльської міської ради на І півріччя 2021 року, Положення про порядок  роботи  зі  зверненнями та організації особистого прийому громадян у Путивльській міській раді та її виконавчих органах, перелік соціальних послуг, які надаються комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради, обсяг вільного залишку бюджету Путивльської міської територіальної громади станом на 1 січня 2021 року по загальному та спеціальному фондам, заходи щодо наповнення бюджету територіальної громади, економного та раціонального використання бюджетних коштів, дотримання суворої бюджетної дисципліни, упорядкування мережі бюджетних установ, які фінансуються з місцевого бюджету у 2021 році, регламент роботи виконавчого комітету Путивльської міської ради VIII скликання та Концепцію вдосконалення системи надання адміністративних послуг і розвитку управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Путивльської міської ради.

Старости опікуються питаннями територій, на яких працюють, беруть активну участь в обговоренні. Староста Бобинського старостинського округу Олег СЛІПУХІН зазначив на контролі часу виконання соціальних послуг у сільській місцевості. Ірина СЕМЕНОВА, староста Стрільниківського старостинського округу, цікавилася участю сільських територій у проєктах, що плануються фінансуватися за кошти державного та обласного бюджетів. Член виконавчого комітету Іван ЛІСНЕНКО наголосив на попередній підготовці проєктів з розвитку територій.

 Жваво члени виконавчого комітету обговорювали запропоновану для розгляду програму соціально-економічного розвитку Путивльської міської територіальної громади на 2021 рік. Путивльський міський голова Костянтин Гаврильчук запевнив, що поточні ремонти на території Путивльської громади будуть продовжуватися і всі висловлені пропозиції будуть узяті до уваги. Костянтин Миколайович підкреслив, що сільська місцевість Путивльської громади не залишається поза увагою. Посадовець окреслив, які заходи плануються виконуватися в старостинських округах у рамках розробленої Програми економічного і соціального розвитку Путивльської міської територіальної громади.

 Більшість схвалених питань виконавчим комітетом запропоновано винести на розгляд чергової сесії Путивльської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь