A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАЛУЧЕННЯ ДО АКТИВНОГО ЖИТТЯ В СУСПІЛЬСТВІ

Дата: 04.02.2021 14:51
Кількість переглядів: 440

Залучення дітей з обмеженими фізичними можливостями до активного життя в суспільстві, відновлення їх соціального статусу та здатності до самостійної суспільної діяльності – це одне з головних завдань відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради.

Відділення надає безоплатні послуги дітям з інвалідністю та дітям віком до 3 років (включно), які мають ризик отримати інвалідність.

Досвідченими фахівцями відділення проводяться заходи, спрямовані на розвиток та підтримку соціально-побутових навичок, психологічну підтримку кожного відвідувача, організацію спортивно-оздоровчої, фізичної (ЛФК, масаж) та художньої діяльності.

Для кожного відвідувача відділення складається індивідуальний план реабілітації, який включає в себе комплекс групових та індивідуальних занять, спрямованих на досягнення найкращого результату.

У своїй роботі працівники відділення використовують сучасні реабілітаційні методики, методики підготовки дитини до школи, психокорекційні програми, різноманітні засоби розвитку інтелектуальних та моторних здібностей дітей.

Затишна та доброзичлива атмосфера, що панує на заняттях, підвищує в дітей впевненість у своїх можливостях та покращує ефективність реабілітаційних заходів.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь