A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПУТИВЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ПРОВЕЛА ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Дата: 29.01.2021 15:09
Кількість переглядів: 1096

До розгляду обранців було запропоновано більше шістдесяти питань порядку денного. Робота депутатського корпусу відбувалася злагоджено, адже питання попередньо опрацьовані на засіданнях постійних комісій.

Питання стосувалися дій щодо орендованих нежитлових приміщень, що розташовані на території Путивльської громади. Мова також йшла про затвердження Положень про структурні підрозділи Путивльської міської ради, про зміни до акту приймання-передачі комунального майна.

Обговорення відбулося про дострокове розірвання контракту з керівником КНП «Путивльська міська лікарня». На питання депутатів щодо цього компетентні відповіді надав Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК.

Затверджено план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік, Положення про прийом громадян депутатами Путивльської міської ради, Статут КНП «Путивльська міська лікарня» в новій редакції, Положення про порядок надання платних медичних послуг зазначеного медичного закладу, Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів закладів охорони здоров’я Путивльської міської ради, структуру  апарату та  виконавчих  органів  Путивльської  міської  ради. Приведено до відповідності їх загальну  штатну чисельність.

 Більше тридцяти питань розглянуто земельного характеру. Усі запропоновані проекти затверджені одноголосно як рішення Путивльської міської ради.

Костянтин Миколайович у ході пленарного засідання висловив директору Путивльського педагогічного коледжу ім.С.В.Руднєва Фомакіну Леоніду Борисовичу глибоку вдячність за багаторічну плідну працю в галузі освіти Путивльщини, високий професіоналізм, цілеспрямованість та відданість справі, за вагомі досягнення в професійній діяльності, значний особистий внесок у соціальний та економічний розвиток територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь