A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

«КОНСОЛІДАЦІЯ ЗУСИЛЬ ЗАДЛЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ»

Дата: 15.01.2021 11:04
Кількість переглядів: 553

Наголосив Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК під час позачергового засідання 3 сесії. «Ми працюємо на користь громадян, тому повинні об’єднати зусилля задля цього», - акцентував Костянтин Миколайович. Звернувся до депутатів надавати пропоцизії щодо розвитку незалежно від політичних вподобань, так як готовий до діалогу.

Пленарне засідання було позачерговим, тому питання порядку денного стосувалися саме організації діяльності новоутворених та реорганізованих установ Путивльської міської ради та підпорядкованих їм закладів.

Попередньо на загальних зборах усі питання ретельно опрацьовані депутатами, за деякими надано певні рекомендації. Запропоновані проекти рішень прийняті одноголосно як рішення ради.

Після розгляду питань до виступу були запрошені головні лікарі медичних закладів Путивльської міської ради Світлана СЕМЕНЕНКО та Жанна РУДНЄВА, які проінформували депутатський корпус щодо своєї діяльності з попередження та лікування Covid-19 та щодо організації прийому хворих у лікувальних закладах громади. До Світлани Володимирівни та Жанни  Анатоліївни були питання від громадян, що мали змогу бути присутніми на сесії, та депутатів, що обрані з сільської місцевості. Мова йшла про організацію взаємодії між наданням послуг первинної та вторинної ланки медицини громади.

На початку пленарного засідання поступили запити від депутата Путивльської міської ради Ольги БУТОВОЇ стосовно закріплення депутатів за округами та дотримання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації». Під час засідання сесії до слова попросився депутат Путивльської міської ради Олександр ТЕЛЬОНКОВ, який звернувся до Путивльського міського голови та присутніх депутатів з пропозиціями розвитку громади в певних галузях. Олександр Євгенович висловив власні пропозиції щодо цього.

Певні питання відразу були вирішені в ході пленарного засідання. Путивльський міський голова надав компетентні відповіді та роз’яснення.

У цілому сесія пройшла в конструктивному руслі, за активної участі депутатів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь