A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЯКУЄМО ЗА ПРАЦЮ

Дата: 05.11.2021 13:27
Кількість переглядів: 1455

Зі словами вдячності за постійну кропітку працю та з вітаннями до Дня соціального працівника звернулися до працівників КУ «Центр надання соціальних послуг» Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК та заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНОВ.

Костянтин Миколайович подякував за піклування про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримку малозабезпечених та багатодітних сімей, допомогу їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

         Колектив установи обслуговує 1659 мешканців громади, з них - 464 вдома. Крім того, працюють відділення: денного перебування, соціальної реабілітації дітей, соціальної роботи, натуральної та грошової допомоги.

         Володимир Миколайович звернувся до присутніх як до колег, адже сам  багато років працював у відповідній галузі. Побажав доброту, терпіння, щирості, любові до людей та співчуття.

Грамотами голови Путивльської міської ради за значний внесок в реалізацію соціальної політики держави,  сумлінну  працю, самовіддане служіння  обраній  справі, високопрофесійне виконання обов’язків, відповідальність, доброзичливість і чуйне ставлення до людей та з нагоди Дня працівника соціальної сфери нагороджено

Віталію ШАПОВАЛОВУ, провідного фахівця із соціальної допомоги вдома відділення соціальної допомоги вдома Комунальної  установи «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради;

Світлану НИКОНОВУ, соціального робітника відділення соціальної допомоги вдома Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради;

Віктора МІСЬКОВА, робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь