A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РЕЙД РОБОЧОЇ ГРУПИ

Дата: 28.07.2021 13:47
Кількість переглядів: 406

Відбувся рейд робочої групи з питань легалізації тіньової зайнятості та заробітної плати найманих працівників.

Було обстежено ряд суб’єктів господарювання на території м.Путивль щодо стану оформлення трудових відносин з найманими працівниками та рівня заробітної плати.

У ході рейду проведена роз'яснювальна робота з питань застосування трудового законодавства та запропоновано належним чином дотримуватися чинного законодавства.

У результаті здійснення вивчення стану справ суб’єктів господарювання робочою групою було встановлено недотримання правил ведення трудових договорів і факти використання нелегальної праці.

Роботодавцям, у яких виявлено порушення законодавства про працю в частині оформлення трудових відносин із найманими працівниками, рекомендовано усунути порушення.

Хочеться, щоб важливість питання легалізації зайнятості населення знайшла розуміння серед роботодавців і найманих працівників. Інакше – доведеться сплачувати великі штрафи та нести відповідальність згідно із законом.

Рейди-обстеження з метою недопущення використання найманої праці без укладання трудових договорів належним до законодавства чином на території Путивльської міської громади будуть здійснюватись і надалі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь