A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОГРАМНИЙ РРО – РЕВОЛЮЦІЯ У СФЕРІ РОЗРАХУНКІВ

Дата: 28.05.2021 14:10
Кількість переглядів: 207

Цифровізація органів ДПС, розвиток електронних сервісів, надання електронних довірчих послуг – це, перш за все, легкість сплати податків і одночасне якісне виконання своїх обов’язків органами ДПС. У здійсненні дієвого контролю за розрахунковими операціями, захисті прав споживачів програмний РРО – це цифровізація у дії.

Реєструється програмний РРО швидко та просто. Для початку роботи з програмним РРО необхідно отримати кваліфікований електронний підпис у будь-якого надавача електронних довірчих послуг (ДПС видає безкоштовно). Потім потрібно встановити програмне забезпечення на будь-який зручний пристрій, який є в наявності – це може бути комп’ютер, смартфон або планшет. Після цього завантажуємо програмне забезпечення.

Від ДПС програмне забезпечення безкоштовне, розміщено на офіційному вебпорталі ДПС, його можливо завантажити за напрямом: Головна/БАНЕР/Програмні РРО/Програмний реєстратор розрахункових операцій.

Необхідно звернути увагу, що повідомлення про відмову в реєстрації програмного РРО формується якщо: автоматизованою перевіркою виявлено недотримання загальних вимог щодо електронного документообігу; програмний РРО з таким найменуванням вже зареєстрований; суб’єкт господарювання не повідомив про об’єкт оподаткування контролюючий орган або такий об’єкт є закритим чи не експлуатується; суб’єкта господарювання не включено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань; виявлено розбіжності даних, вказаних у заяві про реєстрацію ПРРО, з даними щодо обліку та реєстрації суб’єкта господарювання в контролюючих органах як платника податків.

Програмні РРО – це досить важлива задача, яка стоїть перед податковими органами. За цим проєктом – майбутнє, адже саме за допомогою програмних РРО можна реалізувати цікаві кейси і для бізнесу, і для громадян.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь