A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Гранти, конкурси, програми

ГРАНТИ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ВІД NATIONAL GEOGRAPHIC

National Geographic оголосив про відкриття грантової програми «Молоді дослідники» (Young Explorers Grants), яка має на меті підтримку спеціалістів, які хочуть реалізувати власний проєкт чи провести польове дослідження в одній із 18 країн Азії.

14:14:17 04.06.2021

ФІНСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ ТРАСТОВИЙ ФОНД

Трастовий фонд забезпечує грантове фінансування для стимулювання співпраці двох країн у сферах енергоефективності та відновлюваної енергетики.

14:06:41 04.06.2021

COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ

COVID-19 Бізнес-клініки – ініціатива в межах проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується GIZ.

11:40:25 04.06.2021

ERASMUS ДЛЯ МОЛОДИХ ПІДПРИЄМЦІВ

Програма допомагає європейським підприємцям отримати навички, необхідні для започаткування та успішного ведення малого бізнесу в Європі. Нові підприємці обмінюються знаннями та бізнес-ідеями з досвідченими підприємцями, з якими вони співпрацюють протягом періоду від 1 до 6 місяців. Участь у програмі відкриє доступ до нових ринків та співпраці з діловими партнерами за кордоном. Програма відкрита для підприємців, що мають постійне місце проживання в одній з 28 країн-членів Європейського Союзу, а також з Албанії, Вірменії, Боснії та Герцеговини, колишньої Югославської Республіки Македонія, Ісландії, Чорногорії, Молдови, Сербії, Туреччини та України. Детальна інформація: https://bit.ly/3rCzcGZ

11:37:49 04.06.2021

ІНІЦІАТИВА «VTRADE ФРУКТИ І ЯГОДИ»

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) та Асоціація «Ягідництво України» оголошують про старт нової ініціативи «Vtrade Фрукти і Ягоди», яка спрямована на мінімізацію впливу COVID-19 на плодоовочевий сектор України. Ініціатива спрямована на підтримку виробників та переробників за допомогою чотирьох компонентів діяльності. Повідомляється, що компанії, які спеціалізуються на вирощуванні та переробці ягід, кісточкових фруктів, а також яблук та груш, можуть приєднатися до ініціативи, заповнивши вступну анкету. Детальна інформація: https://bit.ly/3dku59k

11:34:26 04.06.2021

МОЖЛИВОСТІ ФІНАНСУВАННЯ ВІД ПЛАТФОРМИ «МАРКЕТПЛЕЙС»

Гранти з організаційного розвитку надаються на конкурсній основі у межах проєкту «Платформа розвитку громадянського суспільства», який впроваджується завдяки фінансуванню Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

11:40:10 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь